Lars

peripetije, vragolije, miti in legende...

Moderator: Babyjazz

Lars

OdgovorNapisal/-a bambi » So Dec 26, 2009 9:40 pm

Lars je bil moj prvi muc. Nisem imela še nobenih izkušenj z mucki pred njim. Menila sem, da ga ni potrebno kastrirati. Bil je čudovit mačkon, velik, prelep. Poznal je vso sosesko, a je vsak večer prišel domov in prespal doma, zjutraj pa je odšpanciral naokoli. Nekega dne je izginil. Tako zelo sem jokala za njim. Grozno mi je bilo hudo. Ker je mjavkal na hodniku so ga mi baje sosedi nekam odpeljali.
Bila sem čisto preč.

Po približno dveh letih se je moj Lars vrnil k meni. Nimam pojma od kod je revček prišel. Bil je le še lepši. Čudovito telo je imel, mišičasto in oh.in sploh.Krasen zares!

Ker nisem želela ponovno tvegati, da izgine sem ga dala kastrirati in sem upala, da bi postal notranji muc. Žal je imel preveč izkušenj s prostostjo in se ga ni dalo zadržati notri. Prosil je, da bi šel ven.

Ker smo imeli ravno takrat en spor z bivšimi sosedi me je zelo skrbelo zanj.
Zato sem se odločila, da ga odpeljem v drug kraj na podeželje k staršem.
Upala sem, da bo tam ostal.

Žal je izginil od tam. nikdar več ga nisem videla in še danes, ko pomislim nanj me stisne pri srcu. Bil je pravi lepotec, šarmer, gentleman!

Ne morem in ne morem nehati misliti nanj. Večkrat me skrbi kaj se mu je zgoidilo in samo molim, da ga je kak prijazen človek vzel k sebi.

On je bil moja prva mačja ljubezen, ki je ne bom nikoli pozabila!

Zdaj imam še mucke, vendar so vse notranje. Takega pekla niti ne bi več zmogla, ves čas spraševanje kjeje, kdaj bo prišel...eh, še zdaj nimam miru. Pogrešam ga!
Uporabniški avatar
bambi
 
Prispevkov: 33
Pridružen: Pe Okt 02, 2009 5:54 pm

Vrni se na Zgodbe naših muck

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost