Lumpi, naš mali borec

peripetije, vragolije, miti in legende...

Moderator: Babyjazz

Lumpi, naš mali borec

OdgovorNapisal/-a delfinčika » Ne Feb 07, 2010 11:19 pm

No, ime mi je Lumpi in sem 'mali borec'. Pa ne zato, ker sem premagal kakšno bolezen ali kakšno nesrečo. Tisto so veliki borci. Jaz pa sem mali zato, ker sem hiter in pač, ker sem kar sem. Na svet sem prijokal 23. avgusta 2009, torej bom 23. praznoval že 6 mesec.

No, pa k opisu.

Sem čistokrvn mešanec. Torej mama ni pasemska, oče je en 'vaški osvajalec', te pa ponavadi niso kakšni čistokrvni perzjici in, če je že kakšen moj sorodnik pasemski, je ta v 13. kolenu. No, sem lep, siv tigrast mucek. Moja soseda, ki sicer živi v prostornem pesjaku, je psička Maca, skobčevka Koki, sumatranka (vrsta ribe) Zelenka in lisička (vrsta ribe, čistilec) Veselko.

Zelo rad se 'pogovarjam' s Kokijem, ki pa ponavadi govori o skobčevkah (torej o njem). Zdaj že vem, da so skobčevke iz Avstralije in, da so prvotno bile zeleno-rumene, čeprav je koki modro-bel. Nevem pa še kje je Avstralija. Na Mancinem zemljevidu je le Slovenija.

Kdo pa je Manca?

Poleg Veronike (mami), Saše (sestre), Roberta (očija) moja lastnica. No, kot vidite mi lastnikov ne primankuje. Poleg tega seveda, da me v spodnjem nadstopju ponavadi babi nahrani s kakšnim mesom, včasih pa z 'milim pogledom' premagam celo teto, nadstropje višje od naše družine, sem preskrbljen do konca.

Moji hobiji so: poležavanje, gledanje TV (ampak bolj redko, ker škoduje mačjim očkom, vsaj tako pravi Koki, ki je zelo pameten in pritrdijo mu vsi moji lastniki), igranje najbolj pa ljubim dve besedi:
Žogica,tek.
Saj razumete kajne. Ko mimo zdrvi Tornado (mimogrede Lumpi je samo ljubkovalno ime Tornado je moje prvotno) vse za sabo pomeče, tako pravijo.

Nevem zakaj mi lastniki pravijo, da sem mali vrag...

Oh, saj je že 22:10!!!!

Čas za spanje!!!!

Se vidimo jutri :DSlika vragca:
http://www.shrani.si/?N/UD/2C0AJ9Z8/1/dsci0009.jpg
Slika

Lumpi, naš borec
delfinčika
 
Prispevkov: 2
Pridružen: Ne Feb 07, 2010 8:42 pm

Vrni se na Zgodbe naših muck

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron