kepi

peripetije, vragolije, miti in legende...

Moderator: Babyjazz

kepi

OdgovorNapisal/-a kepi » Po Mar 15, 2010 3:27 pm

En lep mijavvv.

Moja zgodba se začne 15.junija 2007, ko sem se skotila. Bila sem zadnji mucek od štirih. Imela sem srečo, saj se je moja lastnica na prvi pogled zaljubila vame. Čisto po naklučju me je našla na neki internetni strani, tako da me je še isti dan prišla iskat. Tako že od 4.8.2007 stanujem pri njej.

Sicer živim na vasi, vendar me vaško življenje ne mika in sem notranja mačka. Že po manj kot mesecu dni življenja pri njej, sem bila prvič cepljena in nato se dvakrt. Ne maram se voziti z avtom v potovalni košari, zato vedno prosim, da naj me ne peljejo. Pri 6 mesecih sem preživela sterilizacijo. To je bila zame grozna izkušnja, saj svojih lastnikov nism videla celih 6 ur. Ko so me prišli iskat sem bila omamljena, vendar sem zbrala toliko moči, da sem takoj, ko so se odprla vrata kletke, kamor so me dali, skočila na lastničin hrbet in se nisem pustila spraviti stran. Dobro, da stanujemo kakšnih 5min od klinike, saj sem celo pot preživela na njenih ramah. Ko sem prišla domov sem se prav oddahnila in sem preostanek dneva počivala. Na mojo srečo do sedaj nikoli nisem imela zdravstvenih tezav.

Sem zelo posebna muca. Saj imam na voljo celo hišo. Imam celo dve skodelici s hrano v vsakem nadstropju svojo. Imam ogrooooomno igrač, kadar gre lastnica v trgovino z malimi živalmi ne najde ničesar več, kar ne bi imela. Imam ogromen plezalnik, tunelček, ogromno majhnih drobnarij (mišk, žogic,...) Moja najlubša igra je, če nosim plastične miši lastnici. Ona pa mi jih nato meče, jaz pa jih nosim nazaj. Poleg tega mam ogromno prostorov za počitek. Od sedežne, radiatorja, postelj, do meni prav posebnih. To sta predvsem "korito" za rože, ki so jih zaradi mene dali na notranjo stran balkona, in ne boste verjeli, dimnik na strehi. Sem straštna raziskovalka strehe na naši hiši. Poleti večino časa preživim tam. Uležem se na vrh dimnika in opazujem okolico. Sem zelo previdna in nikoli ne padem dol. Ko me je lastnica prvič videla na strehi, jo je skoraj kap. Ni veliko manjkalo pa bi splezala za mano, vendar sem si sedaj že pridobila njeno zaupanje in mi povsem zaupa.

Mislim, da sem sedaj že veliko povedala o sebi, če pa bi koga kaj zanimalo, naj me kar vpraša.


Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
kepi
 
Prispevkov: 8
Pridružen: So Dec 27, 2008 4:51 pm

Vrni se na Zgodbe naših muck

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron