Stran 1 od 1

Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: To Jun 04, 2013 5:52 pm
Napisal/-a neuromouse
Pozdravljeni,

Kakšne igrače kupujete svojim malim razvajencem? Igrač z meto ne maram (malega ne želim drogirati). Najraje se je igral s čisto navadnimi poceni krznenimi miškami, ki si jih lahko kupil v vsaki trgovini in trgovinici za male živali. Ker do svojih igrač ni nežen, zaloga pa je počasi pošla, bi želel nabaviti nove igračke, a tu nastopi težava. Že dolgo nisem v nobeni trgovini opazil miške iz pravega krzna, mogoče je kupiti le igračke iz umetnih materialov. Meni je sicer vseeno - malemu pa ne. Takšno miško samo povoha in se obrne. Če ni pravo krzno, ni prava stvar. Zdaj, vsem nasprotnikom krzna ... verjamem, da za tele miške ne gre prvovrstno krzno od živali, ki bi bile ubite nalašč za krzno. In nočem, da bi se tule razvila tema/debata za in proti uporabi krzna. Dejstvo je naslednje: moj muc ve, kaj je prava stvar in to tudi zahteva. Zadnje čase, ko je čas za igro, obupano mijavka in naju z ženo pogleduje, želi igračo, a mu je ne moreva zagotoviti.

Ali kdo ve, kaj se je zgodilo s temi miškami? Ali jih je kje še mogoče dobiti? Kje?

Re: Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: To Jun 04, 2013 10:11 pm
Napisal/-a janja lesjak
Poskusi poiskati igrače tukaj, vem, da uporabljajo krzno : http://www.macje-sanje.si/

Re: Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: Če Jun 13, 2013 11:34 pm
Napisal/-a rava
gugl:
igrače miška iz krzna
zagotovo bo kak zadetek iz tvoje bližine

pri nas so najbolj aktualna peresa na palčki.
potem pa pinkponk žogice, čisto navadne gumice in zamaški od mleka :)

Re: Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: Pe Jun 14, 2013 10:34 am
Napisal/-a gordi
Pri nas tudi peresa in pa laser. Prave miške si sama ulovita. :)

Re: Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: Pe Jun 14, 2013 7:34 pm
Napisal/-a VolkD
gordi napisal/-a:Pri nas tudi peresa in pa laser. Prave miške si sama ulovita. :)

Vaše tudi? Pri nas je groooza. Ne samo miške, tudi voluhar je na sporedu, kakšen polh se najde, in celo zajca je privlekla. Drugače pa ja, laser je zakon. Ga premikaš tako, da prideš do roba tepiha in potem ga ugasneš!! Haha, pa imaš mačko pod tepihom.

Re: Krznene miške?

OdgovorObjavljeno: Pe Jun 14, 2013 9:14 pm
Napisal/-a gordi
Ja, itak. V enem dnevu sta jih sposobna naloviti po 3 ali 4. Meni je celo enkrat prinesla mladega netopirja. Bogvedi, kje ga je staknila. Ravno danes sem reševala ptiča iz kopalnice, včerajšnjega mi ni uspelo. Rešila sem tudi že prenekatero miš, če sta jo prinesla živo. Smo jih lovili po hiši tudi sredi noči. Že imamo izpopolnjeno tehniko. :)