Stran 1 od 1

Kaj takega pa še ne

OdgovorObjavljeno: Sr Avg 21, 2013 1:30 am
Napisal/-a Črnko
No imam 2 leti starega mucka, kastriranega, negovanega, cepljenega ni da ni, scrkljanega ubistvu že kar malo predebelega...no včeraj ob cca 12.00 sem ga videl nazadnje, večino časa preživi okrog naše hiše ter v naši hiši ter malo spi in se igra, redkokdaj gre kam bolj daleč, no pa da preidem k bistvu...včeraj od 12.00 pa vse do danes zjutraj sem ga klical pa ga ni bilo. Hodil sem še pred hišo ga klicat ponoči pa ga ni bilo, sem pa slišal oddaljeno mijavkanje ampak nisem bil prepričan če je to res. No zjutraj mi prekipi, ker ga še ni bilo in grem do konca ulice kjer se nahaja neka zapuščena hiša v prodaji in glej ga zlomka iz te hiše slišim mijavkanje in takoj sem vedel da je to naš maček. V hišo sem prišel skozi kletne prostore nekje v 2 etažo kjer je mijavkal kot nor moj muc. Zagrabim ga ter odnesem ven, catch pa je v tem, da je bil ves prestrašen in sprva se je s tačkami kar grabil za deske ter ni hotel ven.

Zdaj je v hiši in je že tudi šel ven ter da mir. Sva pa šla ponovno popoldan blizu te hiše in spet mijavka ko pride v bližino te hiše. Mislim kaj hudiča pa bi to pomenilo?! Ker to mi pa res ni jasno...?!?! Pa da še omenim, da maček ni bil ujet v tej hiši, ker so razbita okna in je brez problema prišel notri in tako bi prišel brez problema tudi ven.

Že cel dan razmišljam kaj bi to pomenilo pa se mi ne posveti.

Re: Kaj takega pa še ne

OdgovorObjavljeno: Sr Avg 21, 2013 12:51 pm
Napisal/-a gordi
Meni zgleda kot da bi mačka nekaj zelo prestrašilo ali pa celo lovilo. Maček se je zatekel v hišo in tam ostal čez noč. Po mojih izkušnjah je maček še nekaj časa v šoku, ko ga kaj močno prestraši in se pogosto ne odzove na lastnika. Mojega mačka je enkrat povsem prestrašil pes. Zatekel se je na brajde, se je oklenil z vsemi štirimi in kot da bi otrpnil. Smo morali vzeti lestev in ga dobesedno odlepiti z brajd. Še ko smo ga dali pod tuš, ki ga niti pod razno ni maral, ni rekel ne bev ne mev, čisto v šoku. Zadnjič pred nevihto je močno pihalo in mojo sedanjo mačko nekaj prestrašilo. Včasih je silila ven, ko jo je bilo strah, zdaj jo pocvirna v hišo v najbolj odmaknjen kotiček in tam čepi nepremično tudi po več ur, če je treba. Če je bila kdaj zunaj zvečer in so začele pokati petarde, je tudi nismo videli celo noč, čeprav je navajena, da pride na žvižg. Mislim, da je bilo v tvojem primeru nekaj podobnega.

Re: Kaj takega pa še ne

OdgovorObjavljeno: Sr Avg 21, 2013 10:40 pm
Napisal/-a Črnko
Jap zna biti kaj takega. Ker je bil prestrašen kot kaj.